22/11/10

Brownie



http://www.youtube.com/watch?v=K7ePbyCXX7Q

http://www.livrariaresposta.com.br/v2/produto.php?id=145402

Brownie
Mbovy / Quantidade: 16 brownies

Mba'emba'épa oguereko / Ingredientes
  • 140 g chokoláte ombo'ipyre / 140 g de chocolate cortado,
  • 113 g kamby kyra juky'ỹ / 113 g manteiga sem sal,
  • 30 g chokoláte ku'i / 30 g de chocolate em pó,
  • 200 g asúka / 200 g de açúcar,
  • 1 ygua kuimbe vanila / 1 colher de chá de extrato de baunilha,
  • 3 Ryguasu rupi'a guasu / 3 ovos grandes,
  • 95 g avati mirĩku'i / 95 g de farinha de trigo,
  • Juky vore michĩ / Uma pitada de sal,
  • 125 g chokoláte apu'a / 125 g de chips de chocolate.

Mba'éicha ojejapo / Como fazemos
  • Ajatapy tatakuápe. Akuporãme (150°) / Acenda o forno, temperatura ideal (160°).
  • Añemoñandy'imi peteĩ tatakua ña'ẽmbe (20 x 20) / Unte uma forma de, mais ou menos, 20 X 20 cm.
  • Añembojehe'a porã porã chokoláte ombo'ipyre ha kamby kyra mba'yrúpe / Misturar o chocolate e a manteiga em uma tigela.
  • Amoĩ, pe mbojehe'apy oñembosako'íva, y opupu japepo ári. Oñembojehe'a porã / Colocar, a mistura que foi preparada, sobre uma panela de água fervendo. Misture bem.
  • Oñenohẽ tatágui ha embojehe'a chokoláte ku'i ha asúka / Tira-se do fogo e misture o chocolate em pó e o açúcar.
  • Amoĩ vanilla ha amoĩ ipyte ryguasurupi'a peteĩteĩ / Acrescente a baunilha e os ovos, um a um.
  • Oñembojehe'a porã / Bata bem.
  • Oñemoĩ upe avati mirĩku'i , juky ha chokoláte apu'a / Ponha a farinha de trigo, sal e chips de chocolate.
  • Upe rire oñemoĩ peteĩ mba'yru oñemoĩngéma haguã katakuápe - Em seguida coloca-se em uma assadeira para ser posto no forno (30minutos, mais ou menos).
  • Ani okái / Não deixe queimar.
  • Ka'ẽ porã vove, naguenohẽ ha ojeheja ho'ysã haguã / Depois de bem assado, tiramos do forno e deixamos esfriar



Nenhum comentário:

Postar um comentário

Aguyjevete ne ñe'ë. Obrigada pelo teu comentário.